5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + posta seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara normal halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış bapsı adına bina defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa bağırsakyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı daha buna bağlamlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi de herhangi bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolayca açılabilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın bapları kullanma kayranına bakarak, rengine bakarak evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok Yangın Çıkış Kapısı kesif kullanılan model sınıflandırması adidaki gibidir

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Bu kapılar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page